~Crille=Crilla~

Crille skrämmer mig, han är läskig. Vill helst inte säga varför för då börjar jag bara lipa.
Jaaa, jag ska börja kalla honom för Crilla. Fan vad bra man är. Hehehe. Förlåt baby. Han kommer slå mig imorgon i skolan, men äsch. Whatever. Han är klen.


~Snön=Borta~

Äntligen så är snön borta, inte helt men nästan. Hoppas det håller denna gång, så att man inte vaknar och det är värsta snöovädret! Ne, nu ska det vara sol och ingen jävla snö. Eller vad tycker ni?
Btw, jag fyller om ca en månad. Hihi. Jag fyller ju den 25:e april, jippie. Roligt kommer det bli. Undrar vad jag får. Oj, vad duktig jag är på och byta samtalsämne märkte jag nyss. Hehehehe. Men aja.
SOOOOOOOOOOOOOL +
SNÖ -

~Alla har rätt till egna åsikter~

Vi alla har rätt till en egen åsikt. Alla tycker olika. Men, jag vågar knappast säga vad Jag tycker, utan jag håller med alla andra när man pratar om nånting. Vad ska jag göra?
Finns det någon som känner igen sig?

~Någon som...~

Finns det någon som hänger med och springer i veckan?

Btw, har ingen mobil just nu. Så ni vet.


~Författare:Nathalie Jagensjö~

 Ni vet väl att jag snackade om att skriva en bok om mitt liv?
Nu har jag kommit igång med skrivandet! Vet dock inte om jag kommer slutföra den, men ska fan försöka. Kommer ta ett tag, men äsch.
Ville bara berätta det, hejdå. : D

~Fråga mig inte :S.s:S::S.s:S.S:~



Bilden är ett stort frågetecken!


Men ja, sitter och lyssnar på musik just nu och är kissnödig som in i helvete. Men jag rkar inte resa mig upp, haha. Nu när jag har börjat blogga igen osv så känns det som om jag inte har något liv. Sitter bara vid datorn hela dagarna, lite jobbigt. Men det finns ju liksom inget annat och göra, speciellt inte nu när jag har utegångsförbud och allt. Bajs. Men ja, jag får väl ta och göra läxor? Fast ne. Jag är för trött.
Ska ta något och äta nu
Bye


~Om man vill gråta...~

....så ska du kolla på detta klipp. Eller kolla på hela filmen vetja!
http://www.youtube.com/watch?v=3PLj3tXXMMc

~Vidrigt~

http://www.youtube.com/watch?v=HpQKSVz5Vas&feature=related
Det är helt sjukt, man får klä sig hur man vill. Acceptera människor som dom är och inte för att dom har snygga kläder osv. Vidrigt.
http://www.youtube.com/watch?v=RwC5MK93SpU&feature=related
Den här videon är ren jävla mobbing, fyfan!
Hoppas all jävla mobbning bara dör ut, kan inte Big Bang komma och bara *poff* på all mobbning?

~Förlåt mig då!!!~

Alltså, herregud. Chilla, haha. Ursäkta mig för att jag har kommit i en period då jag inte är så glad och allt. Jag har fan hjälpt dig så mycket jag kan, lyssnat på dig och allt det där som en vän kan göra. Bara finnas där. Men nu säger du att jag ska höra av mig när jag mår bra igen, bara för att jag är tråkig och prata med när jag mår såhär? Liksom tack som fan!<3333333333

~Skrattretande~

Hallå, ni vet det där programmet som Jerry Springer håller i, då folk bråkar osv?
Alltså, jag kollade på det idag och då var det en svart kille som var rasist. Och typ "Jag ska gå med i KKK - Ku Klux Klan - som hatar negrer!" Jag typ "Men jaaa, har du ingen spegel hemma eller?". Och det roliga var att han har en fru och 5 barn, sen kom frun in och började slå honom, hahaha. Då började jag skratta.
"Svarta människor bara förstör, och står runt ett gatuhörn och skjuter folk."
-Den Störda Svarta Killen (haha?)
Jag menar, det roliga var att han var svart själv och rasist. Lite konstigt, men ja.
Och han tror att han ska få gå med i KKK föreningen, pfft, dom kommer hänga honom upp och ner.


~Vad fuuult~



Alltså, jag vet inte om det är fake eller inte. Vad tror ni? Skitfult iallafall. Ofta man vill ha en ring i tanden?! Och ofta det inte är obehagligt som in i helvete? Jag menar, vart som helst... men inte i tanden. Visst, jag gillar ovanliga saker som ingen annan har på sig eller så, men ew. Ne. Aldrig i tanden. Vad tänker dom med?


~Dubbelinlägg och shit~

Kolla min blogg nyss, hehehehe.
Såg att det hade blivit dubbelinlägg på "Hatar mobbning och shit". Aa, det gör jag. Men jag hatar dubbelinlägg och shit! Fattar inte varför det blir dubbel, orkaaaaa. Blogg.se är helt fucked up just nu. Right?
orkar typ inte blogga pga det. Aja, hejdå.
Har ont
I armen
Och ah
Bara så nu vet
Så ska jag skita
I huvudvärken som jag har nu
Hej


~Skriva en bok?~

Hej, tja, tjenare, halloj eller vad man nu säger. Jag har ju haft en ganska svår uppväxt, och jag har på sista tiden tänkt på och skriva en bok om mitt liv. Kanske inte just nu när jag mår dåligt, men sen när jag blir äldre. Det skulle väl vara intressant, eller?  För jag älskar dock böcker som är baserad på en verklighändelse. Dom böckerna rör mitt hjärta. Åh, bara älskar't. Men aja, vad tycker ni? Låter det som en bra idé?
Vet att det verkar konstigt att jag planerar redan nu, har ju liksom inte bestämt mig ännu, men det skulle ju vara skitroligt!

~Färga?~

Jag är en sån person som väldigt fort tröttnar på sin frisyr/hårfärg.
och nu har jag tänkt litegranna, hehe. Tror jag ska färga lite röda slingor, antingen flera, eller en tjock i underhåret. Ska få färg av Madde. Tror ni det kommer bli bra?
Det tror jag iallafall, hehehehe. Ville bara att ni skulle veta det.
Bild lägger jag upp sen, hejdå.

~Kärlek är bara skit...~

Kärlek är skit, så äre bara. Jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dig. Jag som började få hopp för oss igen, sen så säger du att du inte gillar mig. Du kunde väl ha sagt det från början? Då hade det svidit mindre. Tårarna bara rinner, jag saknar dig så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Varför? Jag orkar bara inte mer, det är bara dig jag vill ha, det är bara dig jag älskar. Jag skulle kunna göra vad som helst för att du ska bli min igen. jag hatar detta. jag var lycklig när jag var med dig, men nu.. Ne, usch. Vill inte ens tänka på det. Kan inte leva utan dig. Vad ska jag göra nu? Jag saknar dina kramar, ångesten kommer... jag sumpade allt. Allt är mitt fel. Jag bara vet det. Du mår säkert bättre av och inte prata med mig. Min bakrundsbild på mobilen är en bild på Dig. Åh. Varför? Varför? Varför? Jag klarar inte av detta längre. jag vill bara krama om dig och säga att jag älskar dig. Och kolla in i dina vackra bruna ögon och bara kyssa dig. Men nej, det kan jag väl bara glömma?
Även om jag vill, och även om jag tror att du är borta ur mitt liv även fast du svor på att det alltid skulle vara vi, vara du och jag. jag vill hata dig, men älskar dig mer varje dag. Jag har blivit sviken mera, men återfått känslan. Men du va speciell du har mitt hjärta i din hand, men du har glömt bort mig nu, för du rinner ut som sand... När jag tänker tillbaka så fäller jag en tår, när du låg här bredvid känns precis som igår. När jag skriver det här, river jag ut gamla minnen. Känner sakta tårarna rinna ner för kinden. Jag älskar dig verkligen, vet inte vad jag ska ta mig till utan dig. Du är en stor del av mitt hjärta. Och om inte du är en del av mitt liv... Så finns det ingen mening med livet kvar. Allt vore lättare om jag inte fanns, med mig, är allt bara trams.Vart jag än lyfter fingret så blir det bara fel, vad ska jag göra, för att orka mer?När det är du som gör mig hel. Utan dig står jag på ett spår, redo att hoppa in i mörkret som vi får. Efter alla dessa år, känns det som igår. Var första kyssen, dina läppar mot mina. När jag tänker på det, så börjar jag att flina.
När det var Du och Jag så svävade jag på ett moln, men utan dig så faller jag ner. Ner på jorden, och kommer på att detta bara är ett spel. Men mina känslor för dig, är inget spel, detta är äkta. Men du knäckte mitt hjärta. Nu ska jag berätta, att du är den rätta!

~Förvirrad och ah~

Jag är förvirrad, jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor.
Och det kanske är dags och tänka på det så att man kan väja rätt linje osv. Men jag gillar och skriva, och så gillar jag musik. Men det känns som om man inte direkt kan bli nånting stort inom det, haha? Känns bara så. Åh, vad det ska vara jobbigt. Kan jag inte bara bli en seriefigur? Som bamse t.e.x, då hade allt varit mycket enklare. Eller? Men åh, jag sitter och kollar på en massa sidor på internet om vad man kan bli inom musik och ah. Men jag hittar inget som faller mig i smaken. Alltså, det låter intressant men det låter lite väl B. Att man inte tjänar så mycket pengar, och jag vill tjäna mycket pengar.
Aja. jag får väl ta och leta vidare?

~Bryter samman~

Bryter samman...

Ilska. Hjärtesorg. Utnyttjad. Smärta.
Denna gång så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Har försökt lagat mitt hjärta, om och om igen. När det väl är helt, så släpper du taget om mig. Du ljög. Rakt upp i ansiktet på mig. Fattar du inte hur mycket jag älskar dig? Det går inte och förklara i ord hur mycket jag älskar dig. Du är mitt allt. Utan dig är jag fan ingenting. När vi va "på G" igen, så började jag få hopp för oss. men sen säger du att du inte gillar mig. Vad fan kunde du inte ha sagt det från början istället? Det skulle ha svidit betydligt mindre ön detta. Jag går runt i cirklar och frågar mig själv "Är jag värd att leva? Vad ska jag ta mig till utan Marcus?" men inga svar från Gud får jag. Det gör ont i hela kroppen och skriva detta, jag bröt verkligen samman i natt. Det vet Crille, Madde och Jonas om. Fyfan, jag kunde knappt andas. Jag slog huvudet i väggen om och om igen istället för att skära mig. Kände mig så jävla dum i huvudet. Kände mig utnyttjad, dum, helt jävla patetisk. Jag älskar dig verkligen Marcus Johansson. Och nu vet jag inte vad jag ska ta mig till.
Varför?
När jag var med dig så kände jag mig älskad.
Nu känner jag mig hatad av alla.
Det var jag som svek dig, men nu svek du mig.
Ingen verkar gilla mig.
Bara när jag var tillsammans med dig.
Då var jag omtyckt.

"The pain is my love, and love is my drug."

~Jag vill ha sommar~

Jag vill ha sommar, vem mer vill ha sommar?
Tror alla vill det nästan, haha. Börjar bli trött på det kalla. Visst, snön kan vara fin. När den glittrar sådär vackert. Men nu är den svart och bara usch, jobbigt kall. Jag vill ha sommar. Sola, bada och bara slappa i solen och åh. Fyfan vad skönt!!! LÄNGTAR TILLS SOMMARN KOMMERRRRRR


SOMMAR KOM HIT,  SOMMAR SOMMAR SOMMAR, KOM HIT OCH GE MIIG SOL


~Övertrött :DDDD~

nu är jag typ helt jävla övertrött
och då är jag inte rolig och snacka med
crille dampar på mig
zack dampar på mig
hannah dampar på mig
thea dampar på mig
ja, ni fattar
wie
jag skrattar åt allt
hahaha ogräs<3333


~Hatar mobbning och shit~

Vissa säger att dom mår dåligt för att få uppmärksamhet. Dom kanske mår dåligt dom med, men man ska inte hitta på en massa saker. För så här känns det att må dåligt. Iallafall för mig.

Man känner sig ensam, allt är bara svart. Ingenting är sig likt, som förr. När man var liten, och kunde skratta och vara glad. Fast på riktigt. För nu så måste jag fejka mig igenom livet. För annars blir jag kallad för bebis, gnällig och såna saker. och det gör så att jag mår ännu mer dåligt. Och då känns det som om det är mitt fel att jag mår så, för tänk om jag inte hade gråtit i skolan som exempel. Då kanske dom inte hade kallat mig för bebis och gnällig osv. Man känner sig ännu mer övergiven. Människor som man trodde att man kunde lita på, kan man inte lita på. För dom säger "Men herre gud, vad är det som har hänt gumman? Jag finns om du vill prata. Okej?<3 Puss, jag älskar dig." eller nånting sånt. Men sen när man kanske vill prata ut och tömma alla mörka tankar, så lyssnar inte den personen eller så börjar han/hon att prata om nånting helt annant. Typ som "vet du vad? Han gillar mig." Och sånt stör mig. Jag menar jag lyssnar noga när dom pratar, jag kanske inte direkt kan hjälpa dom men jag lyssnar iallafall på vad dom har att säga. Istället för att byta samtals ämne helt totalt.
Jag säger inte att jag kan direkt hjälpa dom, med alla deras problem. Men jag säger att om dom tycker att det känns bättre över att bara prata ut och tömma på dom mörka tankarna, så ställer jag gärna upp.
För jag ställer upp för en vän, jag är en äkta vän. Tycker iallafall jag. Jag ställer upp för mina kompisar.
Men när man ändå mår dåligt så uttrycker inte alla det på samma sätt, endel kanske gråter, skär sig, slår sig själv, skriker eller vad som helst. Endel av dom sakerna är bra. Som att skrika, bara skrika av sig. Det kan faktiskt hjälpa. Så pröva det. Snälla, istället för att ta till andra metoder.
Vartenda litet ord, eller en sne blick från någon kan göra en så liten. och gör så att man känner sig helt fucking värdelös. Dom spottar på en, och trampar på en.
Men när jag skriker på hjälp, så kommer ingen. Då när jag behöver dom som mest. Det känns iallafall så. Men jag vet att mina äkta kompisar ställer upp för mig, men jag måste bara ta reda på vilka dom riktiga kompisarna är för mig.
Jag älskar er alla som bryr sig men ni andra kan knulla sig upp och ner. Min familj, vänner dom äkta vännerna, iallafall dom som jag vet nu är mina äkta vänner... tror jag. :3 Det är dom nära och kära som gör att jag finns vid liv, att jag finns kvar i detta helvete. Och tack för det, tror jag. Ibland kan mitt liv kännas helt värdelöst och helt fucked up och shit, men ibland bara ibland så finns det dagar då jag faktiskt ler. På riktigt, och då fejkar jag inte. Fast det är sällan. D: Ibland eller för det mesta så frågar jag mig själv "Varför ska jag leva? Vad är meningen med livet egentligen?". Men jag har inte hittat dom rätta svaren än.Jag letar efter dom i detta mörker. Men när svaren kommit fram så blir det ljust igen som solen. Och den dagen önska jag var här just här och nu. Eller bara den kommer någon dag, och jag inte missar den underbara dag.
För då kanske allt blir bra, eller? Snälla, låt mig må bra för en gångs skull. Jag vill inte känna, ångest, smärta, tårarna faller ner för min kind och snart blir dom till blod. Eller så finns dom inte kvar alls, för mina tårar är för många och har förvandlats till blod. och det kan ingen absolut ingen ändra på. :3
"Jag vill inte längre känna mig ensam och övergiven. Känna ångest varje dag. Tänka så mycket över om jag överlever en fucking dag till i detta helvete. Är jag värd att leva? Snälla, få min önskan att gå igenom."
Min önskan: Att jag och alla andra ensamma där ute ska må bra, och kunna vara glada tillsammans.

Ps;Alla har rätt att må bra och vara lyckliga, ingen ska behöva må, rent och sagt SKIT. Det borde vara en lag på det! För ingen ska behöva lida i helvetet och av dess svarta krafter.


"Hoppas du inte mobbar någon efter det du läst."

"Ta vara på dagen, för man vet aldrig vad som inträffar dagen där på."


~Kanske det...~

Okej, jag kanske har förändrats. Men inte på det sättet du tycker. Jag har förändrats i stilen, musik smak, men inte sättet jag är fortfarande jag. Och ingen annan, det kanske inte du förststår men det gör mina riktiga kompisar. :D
Jag kanske har börjat lyssnat på screamo, rock, metall och lyssnar inte direkt så mycket på techno längre eller sån musik. Men jag är fortfarande samma människa. Och jag vill att ni ska acceptera mig för den jag är. Och inte för den ni vill att jag ska vara.
Jag vet inte rikgtigt själv vem jag är, det tror jag inte att alla tonåringar gör heller. Men jag har varit lite punk tjej en gång i tiden, fjortis och nu är jag det här...
Men jag är fortfarande gamla Nattha som är högljud, flummig, sjukaste humorn, lite perves humor alltså xD, accepterar alla för hur dom klär sig, lyssnar på för musik osv.
Jag vill veta vem jag "är". Om jag är fjortis, punkare, rockare, emo eller vad man nu kan vara. Och låt mig få ta reda på vem jag är. Jag kanske är "emo" vem vet? Men låt mig få hitta det svaret först innan ni hoppar på mig och skriker "jävla emo, gå och skär dig.".
Ok?
Då blir jag glad.
Och låt mig bli det?
Bara för att man inte klär sig som alla andra, så är man fortfarande en människa med känslor och tankar. En människa som andas som alla andra gör. Låt alla vara sig själva, dom som klär sig lite wierd-konstigt-happy klädd. Kanske tycker att ni andra klär er konstigt. Men det tycker inte ni efter som att det är just "ni" som klär er så. :D
"Låt alla vara den människa den är, så blir alla glada och nöjda." :D


~Till alla blogg.se bloggare~

Hej
Är det bara jag och min dator, eller har blogg.se blivit jävligt segt och fuckat?
Det funkar typ inte ladda upp bilder, lägga in videos från YouTube eller något.
Orka. Fan vad jobbigt. Får ingen lust och blogga om det ska fortsätta va såhär.
Bara det jag undra.


Peace


~Samhället är förstört~

Varför måste man vara smal för att alla ska acceptera än? Måste man ha just dom där kläderna för att bli accepterad? Måste man vara snygg, perfekt och allt den där skiten för att någon ska acceptera än?
Nej det måste man inte... egentligen. Men nu är samhället så jävla utseende fixerat och det hatar jag som fan. Det är bara en massa bullshit. Man måste vara smal, ha just dom där kläderna, vara kaxig, perfekt för att få kompisarna att acceptera än. Men om dom accepterar än DÅ, så accepterar dom inte än för dom vi egentligen är utan för någon annan som dom vill att man ska vara. Och det är inte schyst. Då blir alla som "kopior", varför inte bara låta alla vara "sig själva"? Då skulle det vara mycket roligare också. :D


~I'm gonna be myself~

Jag har aldrig riktigt våga vara mig själv fullt ut. Bara litegrann, haha.
Men från och med idag eller från och med nu rättare sagt så ska jag vara mig själv.
Jag orkar inte bry mig om vad alla andra tycker. Fuck dom. Dom som trackar ner en är bara avundsjuka och har dåligt självförtroende. Allt blir lättare om man är sig själv. Jag vill inte vara någon jävla äcklig fjortiskopia. Så nu har jag bestämt mig för att ta en sväng på stan. Köpa kläder som JAG gillar. Och sminka mig hur jag vill, ha vilken frisyr jag vill. Vad fan som helst.
Har en bild framför mig om hur jag skulle vilja se ut.
Så har jag alltid tänkt mig. Men har aldrig vågat gå ut så offentligt.
Men nu jävlar blir det ändring på det.

(Nödvändigt inlägg, jag vet)


~Hatar mobbning~

Vissa säger att dom mår dåligt för att få uppmärksamhet. Dom kanske mår dåligt dom med, men man ska inte hitta på en massa saker. För så här känns det att må dåligt. Iallafall för mig.

Man känner sig ensam, allt är bara svart. Ingenting är sig likt, som förr. När man var liten, och kunde skratta och vara glad. Fast på riktigt. För nu så måste jag fejka mig igenom livet. För annars blir jag kallad för bebis, gnällig och såna saker. och det gör så att jag mår ännu mer dåligt. Och då känns det som om det är mitt fel att jag mår så, för tänk om jag inte hade gråtit i skolan som exempel. Då kanske dom inte hade kallat mig för bebis och gnällig osv. Man känner sig ännu mer övergiven. Människor som man trodde att man kunde lita på, kan man inte lita på. För dom säger "Men herre gud, vad är det som har hänt gumman? Jag finns om du vill prata. Okej?<3 Puss, jag älskar dig." eller nånting sånt. Men sen när man kanske vill prata ut och tömma alla mörka tankar, så lyssnar inte den personen eller så börjar han/hon att prata om nånting helt annant. Typ som "vet du vad? Han gillar mig." Och sånt stör mig. Jag menar jag lyssnar noga när dom pratar, jag kanske inte direkt kan hjälpa dom men jag lyssnar iallafall på vad dom har att säga. Istället för att byta samtals ämne helt totalt.
Jag säger inte att jag kan direkt hjälpa dom, med alla deras problem. Men jag säger att om dom tycker att det känns bättre över att bara prata ut och tömma på dom mörka tankarna, så ställer jag gärna upp.
För jag ställer upp för en vän, jag är en äkta vän. Tycker iallafall jag. Jag ställer upp för mina kompisar.
Men när man ändå mår dåligt så uttrycker inte alla det på samma sätt, endel kanske gråter, skär sig, slår sig själv, skriker eller vad som helst. Endel av dom sakerna är bra. Som att skrika, bara skrika av sig. Det kan faktiskt hjälpa. Så pröva det. Snälla, istället för att ta till andra metoder.
Vartenda litet ord, eller en sne blick från någon kan göra en så liten. och gör så att man känner sig helt fucking värdelös. Dom spottar på en, och trampar på en.
Men när jag skriker på hjälp, så kommer ingen. Då när jag behöver dom som mest. Det känns iallafall så. Men jag vet att mina äkta kompisar ställer upp för mig, men jag måste bara ta reda på vilka dom riktiga kompisarna är för mig.
Jag älskar er alla som bryr sig men ni andra kan knulla sig upp och ner. Min familj, vänner dom äkta vännerna, iallafall dom som jag vet nu är mina äkta vänner... tror jag. :3 Det är dom nära och kära som gör att jag finns vid liv, att jag finns kvar i detta helvete. Och tack för det, tror jag. Ibland kan mitt liv kännas helt värdelöst och helt fucked up och shit, men ibland bara ibland så finns det dagar då jag faktiskt ler. På riktigt, och då fejkar jag inte. Fast det är sällan. D: Ibland eller för det mesta så frågar jag mig själv "Varför ska jag leva? Vad är meningen med livet egentligen?". Men jag har inte hittat dom rätta svaren än.Jag letar efter dom i detta mörker. Men när svaren kommit fram så blir det ljust igen som solen. Och den dagen önska jag var här just här och nu. Eller bara den kommer någon dag, och jag inte missar den underbara dag.
För då kanske allt blir bra, eller? Snälla, låt mig må bra för en gångs skull. Jag vill inte känna, ångest, smärta, tårarna faller ner för min kind och snart blir dom till blod. Eller så finns dom inte kvar alls, för mina tårar är för många och har förvandlats till blod. och det kan ingen absolut ingen ändra på. :3
"Jag vill inte längre känna mig ensam och övergiven. Känna ångest varje dag. Tänka så mycket över om jag överlever en fucking dag till i detta helvete. Är jag värd att leva? Snälla, få min önskan att gå igenom."
Min önskan: Att jag och alla andra ensamma där ute ska må bra, och kunna vara glada tillsammans.

Ps;Alla har rätt att må bra och vara lyckliga, ingen ska behöva må, rent och sagt SKIT. Det borde vara en lag på det! För ingen ska behöva lida i helvetet och av dess svarta krafter.


"Hoppas du inte mobbar någon efter det du läst."

"Ta vara på dagen, för man vet aldrig vad som inträffar dagen där på."


~Slagga i soffan, sedan stan~

Hej
Har varit hemma från skolan idag med då. Men imorgon ska jag dit igen. *Suck* Fast roligt och träffa kompisarna. Idag så var jag och mamma uppe en sväng på stan, jag provade på "Cola Vanilj". Den verkar vara skitäcklig, men det var rena motsattsen! Den var skitgod! Kan verkligen rekomendera den. Fast alla har vi ju olika smak. Haha. (NE! OFTA? HAR VI?) Och sedan gick vi till La Boom, ellr jag tvingade rättare sagt in mamma dit. och där hittade jag en asgullig tröja. Denna blev det (bilden).


(Oj, vad bra bild det blev *host*)
Men vad tycks, visst var den söt?
Det tycker iallafall jag, hihi.
Men nu ska jag dra, tjarå.
Btw, har fått microfon till datorn idag. Hehe, fett nöjd.


~Drogad?~



Ser ut som om jag är helt jävla drogad på bilden. Men aja, det är väl så det ska va. Eller?
Iallafall, idag var jag hemma från skolan, för att jag hade ont i huvudet osv. Är singel nu igen, om någon undrar varför eller nånting, så kan vi snacka om det på msn. Helst inte. Men äsch, fuck allt. Hatar jag mig själv? (Ja, jag är helt jävla värdelös!!!) Jag vill göra nånting annorlunda med mitt hår, eller ändra på min stil, eller jag vetefan. NÅNTING! Och som ni har märkt så har jag inte bloggat så mycket på sista tiden, men jag har bara inte haft lust.
Nu ska jag ta en alvedon, tjarå

~Dagens garv~




På mattelektionen så snackade jag och Thea litesom vanligt. Sen hör vi Sanna och Yasse sitta och skratta som in i helvete. Har aldrig sätt dom skratta så jävla mycket, iallafall. Jga frågade dom vad dom skrattade åt, Sanna typ "Asså jag skulle haha säga 'Jag fick nåt ryck' men jag råkade säga 'Jag fick nåt juck'" Och sedan pekade hon på denna sexiga gubbe (bilden) i matteboken och sa att det var han som juckade mot na. Man typ "Jaaaaa, normala vänner"

Och Sanna som säger att hon är bäst.... pfft.

FAST JAG ÄLSKAR DIG ÄNDÅ


~Livet börjar gå åt rätt håll~



Nu känner jag mig glad, känns som om livet börjar gå åt rätt håll.
Till det bra, och inte till det dåliga.
Mår ju bättre pga det går bättre i skolan också, men jag trodde aldrig att jag skulle må såhär igen. Och jag som alltid sa:"Det kommer aldrig bli bra..." Men jag hade fel, det är inte direkt awesome nu. Men det börjar likna något bra! Är stolt över mig själv som har klarat mig enda hit. Tack till alla vänner och bekanta som har stöttatmmig på vägen till ett bättre liv.
Älskar er.

~Hemma från skolan~

Hej
Idag var jag hemma från skolan pga att jag hade skitont i huvudet, och då känns det som om det är onödigt och gå till skolan. Det tyckte mamma med, så jag fick stanna hemma idag. Kommer förmodligen till skolan imorgon.

Var på möte idag. Det gickmbra, tror jag. Var typ nyvaken så jag var inte vid medvetande om vad vi pratade om, haha. Så brukar det vara. Kom hem för en stund sedan, just nu så sitter jag och lyssnar på "The Heffat Liv" och så är jag inne på Msn och skriver en "seriös" låt med Hannah. Hahaha, väääldigt seriös är den. WALLA MAMMAS DÖD. Ne, men ah. Ska nog hoppa in i duschen snart. Det är så jävla skönt och duscha. Känns typ som en orgasm, ne men. Skönt är det. Ska nog dra och äta, sen duscha.
Är trött, orkar inte blogga.
Hejdå


RSS 2.0