~ADHD-utredning imorgon~

Ska bara berätta lite kort om dagen som har varit.
Först skulle jag gå hem till thea på morgonen för att lära mig hur Elivs dansar, men hon var tydligen magsjuk så ne. Tror inte jag vill vara nära henne då. Men krya på dig, Thea!
Sen var det skola, kom lite tidigare så jag och Yasse gick till cafet och hade lite "seriöst snack", or not.
Hade hemkunskap också, Omar är bästa kocken... Ni ska se hur han hackar lök, åh herregud. Han delar löken i platta skivor sen tar han kniven och typ dödar löken tills det blir små bitar. Man typ "Braaaa : D". Och ingen lök låg på skärbrädan, det låg på golvet.
Efter det så var det mat, men på matrasten så åkte jag ner för en iskana ett par gånger. Och helt random så åker jag baklänges ner på fötterna, ramlar och gör en bakåtkullebytta på isen. Har fortfarande asont i huvudet, men äsch. Jag är ju man.... ingen mus.
/Kortfattad förklaring.


ADHD
Jag har ju förmodligen ADHD, det har dom i min släkt trott sen jag var liten. När jag gick på dagis så gjorde dom en liten utredning. Men man kan ju inte få säkra svar i så tidig ålder. Så imorgon blir det en utredning.
För ni som inte vet vad ADHD är, klicka på denna länk: http://www.attention-riks.se/index.php/adhd-damp-.html


~Shopping dags snart tror jag~

/rosa/gula/blå. Dom färgerna vill jag ha.
 
/svarta.

 Vad tycker ni?

~Självskadebeteende~

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag kan väl börja med och säga att jag har skurit mig än gång i tiden. Nu har jag inte skadat mig själv på cirka 5 månader. Mår mycket bättre nu, än vad jag gjorde förut iallafall.
Alla ni som gör/har gjort samma sak som jag. Sluta! Försök iallafall. Jag vet att det känns bra för stunden, men sedan kommer smärtan. Att skära sig hjälper inte. Istället för att skära sig så brukar jag skrika i en kudde, eller vad fan som helst. Förutom att göra illa sig själv.
Jag började med att skära mig själv i sexan, och nu går jag i åttan.
Jag har kommit en lång bit i mitt liv, och jag börjar äntligen börja gå åt rätt håll. Man behöver bara ha viljan att sluta. Det är inte enkelt, det har jag inte sagt heller. Men försök verkligen. Det löser ingenting, ni kanske tror att det gör det bara för den lilla stunden. Men den stunden är inte värd alla ärr som alltid följer med en i livet.
Om det är någon som vill prata med mig om detta.
Skicka då ett mejl till mig och skriv: Självskadebeteende.
Så att jag vet varför ni har addat mig osv. Annars kommer jag inte acceptera eran förfrågan.
[email protected]

"Don't give up you'r life"


~Kalas dag~

Dagen har varit kalas, det kanske beror på att jag har varit på kalas hos min kusin Tim som fyllde 7 år.
 Grattis till honom!
Fan vad tiden går fort... nyss  var Tim en liten bebis på BB. Nu är han 7 år, och ska snart börja skolan. Man typ "Är det bara jag, eller går tiden lite fort?" Jag kommer ihåg när han var några månader gammal, och jag bärde honom för första gången. Åh, vilken känsla! Tim är så jävla härlig. Vi kallar honom för "Duracell" (batteri) bara för att jämt är i full rulle. Och kan aldrig sluta babbla. Det spelar ingen roll om han är världens tröttaste, han babblar på som en jag vet inte vad. Och när han kollar på tv så gör han någor konstigt med ögonen. Dom liksom följer efter allt som rör sig med ögonen. Asgulligt!

Jag älskar dig Tim!


~Träningsvärk~

Hej
Alltså, jag har gnällt hela dagen om att jag har träningsvärk i bena. Tror Thea märkte det... Hehe. Men seriöst, det gör så jävla ont. Men skönt är det och träna. Försöker träna 5 gånger i veckan. Har ju inte alltid tid osv.
Någon som har något bra trånings/kost råd när man försöker gå ner i vikt?



~Trött, skolan~

Hej.
Är i skolan nu, ska snart göra en engelskuppsats. Usch och blä säger jag bara. Jag orkar inte. Somnar snart. Är astrött. Har varit astrött varje dag i snart två veckors tid. Allvarligt. Tröttsjukan, eller vad? Fast skolan tar kol på mig. Kanske därför jag deckar i soffan när jag kommer hem. Men jag vill verkligen satsa på G i alla ämnen. Minst G. MVG vore awesome, men då skulle jag svimma av ckock. Det skulle nog alla i min närhet göra. Tror jag, lol. Alltså, jag har fan ingen fritid. 
1, Skola
2, Träna
3, Städa (förmodligen)
4, Läxor
5, Nassi dags.
Sen har jag liksom ingen tid över till annat, som typ va med kompisar osv. Skolan tar all min tid. Jag har inget liv. Och förra terminen så hade jag IG i nästan alla ämnen förutom två. Hemkunskap, och Livskunskap (sammhällskunskap). Och om jag vill ha betyg denna termin så måste jag plugga på som in i helvete. Och göra klart allt sen förra terminen. Orkaaaa. Men jag måste. 
Men nu har jag suttit och babblat om att jag måste plugga för att få bra betyg, vad gör jag? Sitter och skriver på bloggen istället för att skriva min engelskauppsats. Duktig utav mig.
Tjarå 


~Thea love to riva mig~



Så såg det ut efter en gång hon hade rivit mig. Tänk er hur det såg ut när hon hade hållt på så hela tiden i typ två dagar. Det såg ut som om jag hade maskar under huden. Alltså, huden hade svullnat upp. Fick någon salva av mamma för att svullnaden skulle gå ner, kommer inte ihåg vad den hette. Men den var asbra. Svullnaden gick ner efter cirka ett dygn!
Så alla lärare typ "Vad i helvete har du gjort?" då stod Thea bredvid mig och typ "heheheheheeheh". Kul vare. Men, aj.
Tjarå

~Humor på hög nivå~



Dagen har varit skapligt bra, den hade varit asbra om jga inte hade varit så jävla trött. Höll på och somna på lektionen. Lyckat. Och jag hatar bord, bara så att alla vet det. Jag stod på ett bord, eller det var två som satt ihop. Helt jävla random så ramlar jag med ena benet mellan dom två borden. Ont gjorde det. Men det sket Thea och Sanna i. Älskar dom. Och bilden som ni kanske ser...? Alltså, på bildlektionen var den sista lektionen på dagen och alla var helt flum och usch och blä. Så vi hade humor på hög nivå då, fast det har vi ju alltid.
Nu måste man tydligen sova, för att mamma säger det... Döhhhh. :c
Godnatt

~Jesper är bäst på gitarr~



Hallå, han med svart tröja heter Jesper, han är asbra på att spela gitarr. Måste träffas snaaaaaaart, annars avlider jag. D:

RSS 2.0